maanantai 12. huhtikuuta 2010

Nykymummotko laiskoja

Törmäsin netissä seikkaillessani useampaankin keskustelupalstojen aiheeseen siitä, pitääkö mummojen osallistua lastenlastensa hoitamiseen. Tämä hyvin provosoiva kirjoitus sai minut tarttumaan "kynään" ja kokoamaan parhaat palat omille sivuilleni:

"Uskokaa vaan nykymummot että nykyään kaikilta vaaditaan paljon enemmän kuin 40 vuotta sitten. Lisäksi vielä yhteiskunnan paineet ovat kasvaneet huomattavasti. Vaihtaisin elämäni heti 60-luvun elämään, jos se olisi mahdollista. Töihin juoruamaan ja rentoutuneena, kotiin levänneenä, eikä kotona enää tarvitse työasioita murehtia. Työpaikka turvattu.

Nykyään organisaatiot muutetaan keväällä ja syksyllä, eikä koskaan voi olla varma tuleeko kenkää, asuntojen reaalihinnat on suurien ikäluokkien ahneudesta johtuen keinotekoisesti pumpattu taivaisiin, jotta saa hyvät eläkerahat myydessään asuntoa naapurin kakaroille.

Kaikilla mahdollisilla mittareilla mitattuna, 60-luku oli leppoisaa oleskelua ja kaikilla mahdollisilla mittareilla mitattuna suuret ikäluokat ovat ahneita ja kiireensä he kyllä järjestävät ihan itse.
No me 30-40vuotiaat järjestetään omat kiireemme 20 vuoden päästä, kun suuret ikäluokat makaavat paskavaipoissaan."

Käypä kurkkimassa Mummo Juttujen-sivuilla.

post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti