sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Luonnetesti

Netti on pullollaan kaikenlaisia testejä, leikkimielisiä ja vakavampiakin, joilla pääset ottamaan selvää itsestäsi sekä vertaamaan itseäsi muihin. Tosikkoihmisenä en kovin usein näitä sorru väsäämään, mutta jostain historian hämäristä löysin testituloksen, jossa siskoni kanssa pääsimme katsomaan, olisiko noissa testeissä edes hitusen mitään juonta.
Ja kas - kyllä noista analyyseistä selvästi on tunnistettavissa kumpi on kumpi.

Siskoni: Mirjami Maanläheinen
Sinua ei helposti saa raiteiltaan (totta). Et hermoile, kimmastu etkä myöskään syty ihan pienestä. Rakastat liikkua luonnossa, tavata pitkäaikaisia ystäviäsi ja pakastimesi on täynnä itse kerättyjä marjoja (ja leipomuksia). Sinä ole peruskallio, johon muut nojaavat. Kirjallisuus ja laatuelokuvat ovat sydäntäsi lähellä, mutta et pidä harrastuksistasi meteliä. Sydämen sivistys on kaiken päämäärä. Pieni pinnallisuus ja naisellinen turhamaisuus silloin tällöin voisi tehdä sinulle hyvää – kokeilepa!
Minä: Paula Pohdiskelija
Aivosi toimivat ylikierroksilla (totta). Mietit alituisesti, miten maailmaan saataisiin rauha, miten kehittyisit ihmisenä ja miten voisit helpottaa naapurisi ahdistusta. Sinua pidetään humaanina ja älykkäänä ihmisenä. Joskus tosin myös tosikkona, koska vaikkapa juhlissa riehakkuuden ollessa ylimmillään saatat aloittaa keskustelun sisäisen rauhan merkityksestä. Sinulle tekisi joskus hyvää jättää aivot narikkaan ja vain antaa palaa.

Horoskooppien luonneanalyysit ovat mielestäni lähinnä hupaisaa luettavaa - vai miten on tulkittavissa esim. se, että tyttäreni kaksospojat (ikäero 2 min) ovat luonteeltaan täysin erilaiset.
post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti