lauantai 13. maaliskuuta 2010

Facelift

Taas pistän itseni likoon ja kerron vihon viimeisen kerran naaman noston viime vaiheista. Aiemmassa blogiversiossani olen kuvannut kasvojen kohotusprosessia sanoin ja kuvin (alla linkit aiemmille sivuille).

Nyt vuosi on kulunut viimeisestä operaatiosta, jolloin otsaa kohotettiin tähystämällä. Paranemisprosessin pitäisi olla valmis ja naaman näyttää sileältä ja freessiltä. Voi, voi - joskus näyttää ja joskus sitten ei; ulkonäkö riippuu pitkälti siitä, miten pitkät yöunet on tullut nukuttua. Joskus heikkona hetkenä miettii, olikohan noista operaatioista mitään näkyvää hyötyä? Asian pohtiminen lienee turhaa puuhaa, kun vertailtavaksi ei ole saatavilla sellaista kuvaa, jossa kasvoja voisi tarkastella ilman leikkauksia.

Sen sijaan viimeiset otokset yrittävät selvittää menikö rahat hukkaan, vai kannattiko koko touhu ja vaivannäkö. Valokuva kun voi valehdella ja tulokset näyttää paremmalta kuin luonnossa. Mitään kaunistelematta ja rehellisesti olen kuitenkin yrittänyt kuvata tilannetta sellaisena kuin se missäkin vaiheessa on ollut.
Katso:
Leikkaus- ja toipumisjuttuni kuvineen
Oikaisuprojekti II-vaihe
Vertailukuvia

post signature

4 kommenttia:

 1. No onhan se kyllä aika selkeä ero (2010 hyväksi) kyllä noissa kahdessa alimmassa valokuvassa, mutta niinkuin kirjoitit niin valokuva kun voi valehdella.

  VastaaPoista
 2. Onhan noissa kuvissa paljonkin eroja , etenkin lähtötilanteeseen verrattuna. Turha on tosiaan pähkäillä, kannattiko vai ei. Tulipahan ainakin tuokin koettua, ja se on vain sitä elettyä elämää. Ollaan vain kaikki naiset kauniita omalla tavallamme, toisilla on sisäistä ja toisilla taas ulkoista kauneutta. Kumpi parempi, kempä tietäis sen ?

  VastaaPoista
 3. Satuin törmäämään sivustollesi, kun hain tietoja kasvojenkohotuksesta. Olen itse menossa samalle lääkärille ja kyllä jännittää! Ainakin sinun kohdallasi tulokset tosi hyviä. Saisinko kysyä, minkä ikäinen olit leikkauksen aikaan? Itse olen 57 -vuotias ja aikeissa tehdä kulmien kohotus sekä kasvojenkohotus. Mukavaa kesää ja kiitos, kun olet laittanut operaatiosta hyvää infoa ja vielä kuvien kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Omalla kohdallani kaikki meni todella hyvin ja klinikka sekä leikkaava kirurgi vastasivat odotuksiani. Olin leikkauksen aikaan 60-vuotias.

   Poista