maanantai 29. maaliskuuta 2010

Koukussa

On se vaan kummaa, että tuolla netissä ei osaa surffailla ja lueskella tyytyväisenä, mitä toiset ovat sinne hengentuotteinaan purkaneet. Aina on oivaltavinaan jonkin jutun, eikä malta pitää näppejään kurissa. Ja onhan siellä materiaalia, johon tarttua ja tuoda muidenkin päiviteltäväksi. Joskus mietin olenko keksimässä polkupyörää, vaikka se on jo keksitty?

Tänäänkin olin ihan viattomasti hakemassa ideaa ristiäiskorttiin, niin enköhän taas eksynyt aiheesta ja löysin itseni seikkailemasta jossain jenkkien sivuilla, jossa oli materiaalia lapsille. Sitten välähti - pääsiäisaika käsillä, eikä lapsille tarkoitettua pääsiäispuuhaa ole paljon tarjolla suomenkielisenä. Mitäpä, jos laittaisin tätä peliä ja puuhaa lasten omalle pääsiäissivulle ja laittaisin siihen viereen ohjeen tynkää omalla kielellämme. Innostuin asiasta niin, että nyt haeskelen jo lisämateriaalia, koska noiden pelien kokeileminen on ollut niin kivaa. Tällaiseenkin voi jäädä koukkuun. Voi niitä palapelejä aikuisetkin pelata!

Paha vaan, kun homma vie tuhottomasti aikaa, jota pitäisi riittää näin Pääsiäisen alla myös kotiaskareisiin. No yritän lisätä sinne päivittäin vain ihan pikkasen jutun ja sitten alan siivoamaan.

Käypä Sinäkin hupailemassa Pääsiäissivullani, josta pääset em. lasten sivulle!
post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti