perjantai 19. maaliskuuta 2010

Lisää roskapostia

Kun postilaatikkoni on vahvasti roskapostilta suojattu, ei sinne pääse tupsahtelemaan näitä maailman tärkeimpiä tiedotteita. Skype on ilmeisesti näille spämmääjille otollisempi kanava tiedon levittämiseen. Skypessä pystyt torjumaan ei-toivottuja kontaktinottajia, mutta kun olet torjunut jonkun, hyppää hän näytöllesi toisella käyttäjänimellä. Tässä ystävältäni Dr. MaXmanilta tullut viesti:

(oma vapaa käännökseni):

"Dr. MaXman - Max peniksen suurentajapillerit. Tilaa nyt ilmainen näytepullosi!  Oikeilta tohtoreilta, aitoa tiedettä, todellisia tuloksia!

Kokeile nyt :http//www........"


Ystävättäreni valitteli saavansa myös kasapäin sähköpostiinsa tällaisia "tiedotteita" ja ihmetteli, millä kumman konstilla tämän saasteen tulvaa voisi torjua. Kun saat asiallista mainospostia, on siinä maininta, mistä lähteestä osoitteesi on poimittu. Kovasti ihmetyttää, missä on tällaisen yli kuusikymppisten kohderyhmän osoitteisto, jota nämä "alapään ihmeitten" mainostajat käyttävät lähteenään. Jos olisin vailla tällaista apua, osaisin sitä kyllä itse netistä etsiä.

post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti