perjantai 8. huhtikuuta 2011

Haetaan seuraa

Ei siitä niin kovin paljon aikaa ole, kun viestit oli lähetettävä ihan fyysisessä muodossa kirjapaperille kirjoitettuna. Ajan saatossa suloinen suomenkielikin on hieman muuttunut, eikä teitittelyä enää käytetä muualla kuin virallisissa kirjeissä. Nykyihminen hoitaa viestintähommat bittimuodossa enimmäkseen kännykällä tekstarina tai sähköpostilla.


Törmäsin sattumoisin netissä hauskaan kirjeeseen viisikymmen luvulta, jolloin ainoana deittipalveluna toimivat lehtien kirjeenvaihtoilmoitukset.
Näin silloin ennen:
Teille Tuntematon!
Monet terveiseni saapukoon teille sinne Kiteelle minulta täältä Kontiolahdesta. Olen jo kauan ajatellut että olis kiva jos olis oma kirjeystävä ja niinpä päädinkin koettaa onneani sillä onnihan se olisi jos saisi todella sen kirjeystävän. 

Lienee paikallaan jos esittelen vähän itseäni. Niin olen 173 sm pitkä, tummatukkainen ja sinisilmäinen. Kotoisin minä olen Kuusamosta mutta olen sotapalvelustani suorittamassa täällä Kontiolahdessa. Tulin armeijan palvelukseen lokakuussa joten ikäni te varmaan arvaatte. Valokuvaa mulla ei kunnollista ole tälläkertaa mistä lähettää, mutta käyn aivan piakkoin passivalokuvaamossa sitten kyllä saatte kuvanikin jos niin haluatte, riippuu tietenkin teistä vastaatteko tähän töherrykseeni.

Toivon ainakin että vastaisitte ja minäkin saisin todellisen kirjeystävän. Taitankin lopettaa tällä kertaa.
Hauskaa kevään jatkoa teille vaan ja näkemiin tv Arska (korpraali)

Näin nykyisillä seuranhakupalstoilla:
Kuvaus itsestä:
Hei tässä hyvä ja huumorintajuinen mies vaasasta.. olen 182 cm pitkä ja painan 75 kg eli itseni mielestä aika hyvä kroppainen.. heh. olen hellä ja mukava vaikka kaveriksi. mut nyt kaipaan toimintaa haluavaa seuralaista itselleni.
Etsitään:

Etsin normaalivartaloista rohkeaa tummaa tai vaaleata naista jonka kanssa voin viettää yhteistä ihanaa aikaa. elämä on kuitenki aika lyhyt yksin elettäväksi.. ota yhteyttä ja pidetään hauskaa koko loppu elämä. tai sit vaikka vapaa suhde..heh.. kaikki käy. olit sitte varattu tai vapaa. kaikki pysyy minulta salassa 100%.

post signature

1 kommentti:

  1. Nimetön8/4/11 23:58

    Heh-heh- tämä nykymeno! Ainakin suoremmin sanottuna...

    VastaaPoista