sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Häämatka

Kannatti sinnitellä 40 vuotta avioliiton satamassa, että pääsi tälle uudelle häämatkalle. Taitaapa olla vielä parempi reissu kuin se ensimmäinen. Jos on olomuoto niistä päivistä päässyt hiukan kurtistumaan, niin on mielen kulmatkin siinä samalla hioutuneet.

Tasaista ei ole tämänkään paatin taivallus ollut; isompaa ja pienempää vaahtopäätä on kylkiin iskenyt. Onneksi purjehtijat ovat sinnikkäästi, joskus hampaat irvessä puskeneet eteenpäin ja selvittäneet pahimmat karikot. Kun jälkikäteen ajattelee, että nuorena tytönheitukkana joutuu tekemään niin suuren päätöksen kuin elinikäisen puolison valinnan, on suoranainen ihme, jos siinä onnistuu. Ehkäpä juju onkin juuri siinä, että nuorena on valmiimpi ottamaan riskejä; vanhemmalla iällä saattaisi asiaa pohtia hartaasti ja jättää koko asian sikseen.

Tämän rubiinihäämatkan ajankohta osui kyllä nappiin! Avioliiton solmimiseen liittyvää ohjelmaa on saanut seurata päivittäin. Pärnussa (18.6.) katselimme Kuursalin terassilla istuskellen viereisen puiston hääseremoniaa lienä. Vilnassa (19.6.) hotellihuoneen telkkari esitti Viktorian ja Danielin satuhäitä, joita silmittelimme mukavasti aamutakkeihin ja tohveleihin sonnustautuneina.

Mitähän tämä varsinainen hääpäivä tuo tullessaan?

post signature

3 kommenttia:

 1. Nauttikaa! Juokaa pullo shampanjaa, niin minäkin meinaan tehdä täällä kunhan saan voikukat myrkytettyä.
  Tässä aamulla ajattelin teidän häitä. Miehet kävi jostain syystä koko ajan saunan takana. Ei tullut miehille, mutta ei myöskään meille nuorille naisille mieleen, että olishan me akatkin voitu siellä piipahtaa.
  Tunnelma ja hyvä ruoka jäi mieleen ja tietysti tyrmäävän komea morsiuspari. Niin, että onnea ja pitkää ikää toivotellaan!

  VastaaPoista
 2. Vasta huomasin...
  Myöhästyneet Onnittelut hääparille rubiinihäitten johdosta!
  Meillä juhlitaan lokakuussa 44-vuotisia...

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia "tytöt" osanotosta ja kannustuksesta seuraavalle nelikymppiskaudelle!

  VastaaPoista