perjantai 20. huhtikuuta 2012

VAROKAA FormLifea!

No voi hyvä ihme! Menee se varovainenkin joskus vipuun! Olen tehnyt ostoksia netistä luottokortilla jo useamman vuoden ajan, eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia ja kaikki on toiminut moitteettomasti.

Mikä pimeä hetki lieneekin kallooni iskenyt, kun erehdyin menemään halpaan ja tilaamaan tanskalaiselta FormLifen nettisivulta näytepakkauksen, joka sisälsi A+ vitamiinivoiteen ja tuubin marokkolaista Argan öljyä. Kiinnostuin asiasta, kun muutenkin olen käyttänyt vuosia kasvovoiteena A-vitamiinipitoisia tuotteita.

Sivulla korostettiin, että maksan vain postikulut 3€ + 3€. Mitään mainintaa jatkotilauksiin sitoutumisesta en tilauksen yhteydessä havainnut. No nyt sitten sain tänään postista paketin, jossa oli kolme tuubia marokkolaista öljyä, hinta 162 € oli jo veloitettu luottokortiltani. Ei voi olla totta??!!!

Googletin välittömästi FormLifen nimellä ja pam! - siellähän niitä kohtalotovereita oli pilvin pimein. Mitään häpeää mokaukseni johdosta en suostu tuntemaan. Kerrankos sitä naisihminen on valmis kokeilemaan uusia juttuja, jos kokeilu ei velvoita mihinkään jatkotoimenpiteisiin.

Nyt oli suurempien vaurioiden välttämiseksi kuoletettava luottokortti. Sanomattakin on selvää, että lähetin firmalle sähköpostina tilausten peruutuksen. En kyllä oikein usko että noita peruutus sähköposteja kukaan edes lukee. Palautan saamani tuotteet, jos saan rahani takaisin, jota myöskin suuresti epäilen. Onpahan tulevaksi suveksi ainakin öljyä, millä voidella kuivaa auringonpaahtamaa ihoansa!

Oppirahat on nyt maksettu ja seuraavan kerran mietin kahteen kertaan, kenen sivuilta menen mitäkin tilailemaan.

Tässä linkki huijaustarinoihin: http://keskustelu.suomi24.fi/node/10585069.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti